FØLG RHES VENNER PÅ FACEBOOK

Tak for jeres opbakning

Kære venner

Tak for jeres opbakning til os. Det betyder meget for os at vide, at så mange tænker på os og tilbyder hjælp. Vi oplever stor velvilje. Her i første fase har vi professionelle fra skadeservice og forsikring inde over til at rydde op og klargøre med opstilling af pavilloner og genetablering af klasseværelser her, før efterskoleeleverne kommer tilbage her onsdag den 30.1. om aftenen.

Lærere og øvrige ansatte i fuld gang med at planlægge og gøre klar til efterskolens elever, mens højskolens lærere har fokus på at lave den bedste undervisning og afslutning for januarholdet og gøre klar til et fyldt februarhold, der rykker ind her 31. januar.

Vi arbejder på så hurtigt som muligt at genoprette dagligdagen og fortsætte forløbene med begge vores dejlige elevhold.

Mange mennesker har tilbudt hjælp, og senere kan der blive brug for hjælp af forskellig slags, som nyindretning, overnatning af ekstra gæster eller hjælp til at holde udeområder, fordi bl.a. vores pedeller får mange andre opgaver.

Vi vil, når vi senere får brug for frivillig hjælp, give besked om dette via RHEs venner og vore egne hjemmesider og fb sider, hvor vi i øvrigt opdaterer jævnligt.

Kærlig hilsen alle på RHE

Birthe, Gorm og Birgit