VI ER STADIG VENNER

– og dét i særlig grad med Rønde Højskole og Efterskole. De seneste måneders corona-nedlukning har bare betydet, at vores aktiviteter har været på stand-by på samme måde, som det har været tilfældet mange andre steder i samfundet. Først og fremmest har vi måttet udskyde generalforsamlingen med planlagt afvikling i april; foreningens bestyrelse arbejder lige nu på at finde en ny dato i efteråret, hvor det igen vil være ”lovligt” og sundhedsmæssigt forsvarligt at samles i skoleregi.                                                                                                

Indtil videre kan vi se frem til en forhåbentlig lang og dejlig ferieperiode, hvor mange sikkert vil benytte lejligheden til at opdage eller genopdage den danske natur og de danske seværdigheder. Vi vender tilbage med nye aktiviteter og tiltag, så snart der igen er mulighed for det. Rigtig god sommer til jer alle.

Mange hilsener fra bestyrelsen i RHE’s Venner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *