Handelsbetingelser

Kontaktinformationer

RHEs Venner
c/o Rønde Højskole og Efterskole
Skolegade 2
8410 Rønde
86371955
post@rhe.dk

Betaling

Rønde Højskole og Efterskole modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay. Ved køb af produkter vil betaling først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Ved indbetaling af indmeldelsesgebyr forbeholder Rønde Højskole og Efterskole sig retten til at hæve gebyret med det samme.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Rønde Højskole og Efterskole bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Dette gælder dog ikke indmeldelsesgebyr eller billetter købt til specifikke arrangementer.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på post@rhe.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.